Blog van

Vacature: Stagiair Facilitair Management

Stagiair Facilitair Management 

Over ’t Gasthoês
Welkom in ’t Gasthoês: het thoês in cultuur van Horst aan de Maas. Deze culturele ontmoetingsplek heeft alles in huis om je zintuigen te prikkelen. Geniet van cabaret, dans en muziek in de theaterzaal. Lees een boek in de bibliotheek. Ontdek welke (culturele) verenigingen van Horst aan de Maas er gehuisvest zijn. Trakteer jezelf op een lekker drankje of hapje in onze herberg. Of organiseer je evenement of vergadering in een van de verschillende ruimtes. Kortom er is genoeg te beleven! 

Vacatureomschrijving
Ben jij een tweede- of derdejaars hbo-student op het gebied van facilitair management of bedrijfskunde? Zoek je een studie- of afstudeeropdracht met een tijdsperiode van een aantal maanden? Goed nieuws: we een toffe uitdaging voor jou!

Wij bieden je een uitdagende opdracht waarbij je op zoek gaat naar de combinatie tussen inventaris, demarcatie tussen huurder en verhuurder, het meerjaaronderhoudsplan (MJOP) en technische documenten behorende bij periodieke keuringen. Het resultaat dient helderheid te scheppen in:

  • Activiteit / entiteit
  • Huidige leeftijd / beoogde leeftijd
  • Huidige status / gewenste status
  • Financiële status / beoogde financiële status lopende periode
  • Voorzieningenlijst (materieel/ financieel)
  • Gebrekenlijst technische zaken
  • Demarcatie verhuurder/huurder

Daarnaast stellen we een vergoeding van € 400,- per maand (exclusief reiskosten) beschikbaar voor deze opdracht op basis van 32 uur per week. 

Ben jij enthousiast over deze opdracht, stuur dan vóór 31 oktober 2023 een motivatiebrief met CV naar info@gasthoes.nl t.a.v. Hans Vloet. Heb je nog vragen over deze vacature? Ook dan kun je telefonisch contact opnemen met Hans Vloet, tel. 06 - 12554287. 

Terug naar het blog