Dreams to Survive

Muziek, Events, Bibliotheek

zaterdag 16 december 2023

  • Tijd: 20:15 uur
  • Regulier: € 15,00
Bestellen

Dreams to Survive

'Dreams to Survive' miniconcert & boekpresentatie

Als we teruggaan naar waar het allemaal begon voor Desray komen we in Meterik terecht (de Miëtrik voor insiders).  Desiree stroomde in op de Mavo in Horst. Ondanks haar bescheiden opstelling werden haar zangtalenten hier al snel opgemerkt. Ze werkte er ook hard voor. Ze was lid van het jeugdkoor, zanglessen werden gevolgd, en op vele lokale talentenjachten stond ze haar mannetje. Op de niet muzikale momenten kon je haar vinden in de plaatselijke bibliotheek. 
Het kon niet uitblijven; daar stond ze dan bij Henny Huisman in de vertolking van Anita Meijer! Een nieuwe wereld ging open. Enthousiast werd er een fanclub voor Desiree opgericht, welke gerant stond voor steeds drukbezochte fanclubavonden. Desiree maakte een grote stap voorwaards toen ze de zangeres werd van het Blerickse orkest de Happy Sound Selection. En de orkestbanden werden ingeruild voor een live band. De opmaat naar een professioneel muzikanten bestaan was ingezet! Desiree was niet meer weg te denken uit de regionale muziek scene. Maar daar hield het natuurlijk niet op….

Het boek ‘Dreams to Survive’. 
Na een gitzwarte periode waarin ze borstkanker moest overwinnen, is Desray helemaal terug! In 2022 schreef ze zelfs de finale van het muzikale NPO1 programma Amazing Grace op haar naam. Met levenslust en dankbaarheid voor het leven werkte ze in deze fase aan haar eerste soloalbum Dreams of Magic, dat als een rode draad door het boek loopt.

Dreams to Survive het boek laat zien hoe persoonlijke groei en levenszin ontstaan door het volgen van je hart en het ontdekken van je ware zelf. Het herinnert je eraan dat het leven vol magie zit en dat je regisseur kunt zijn van je eigen reis.

Leading lady van de 90’s
Dreams to Survive het boek is het resultaat van een boodschap waar ze in haar grootste hit al meer dan 25 jaar over zingt. In het boek beschrijft Desray hoe ze vanuit haar jeugd op het Limburgse platteland, met de liefdevolle lessen van haar ouders als bagage, naar de Aalsmeerse Soundmixshow en het Hilversums conservatorium trok om vervolgens de wereld van de showbizz te veroveren. Een weg die ging langs persoonlijke hoogte- en dieptepunten maar die door het luisteren naar haar hart en het durven maken van moeilijke keuzes uiteindelijk heeft geleid tot een inspirerend levensverhaal. Onvergetelijke herinneringen, grappige anekdotes en inspirerende verhalen tekenen het leven achter de schermen op van een artiest die als Leading lady van de 90’s tot op de dag van vandaag nog elk weekend mensen in beweging brengt, inspireert en tot elkaar laat komen. En een aantal van die verhalen gaat u alvast horen tijdens haar live boekpresentatie op 16 december in het Gasthoes in Horst.

Miniconcert, boekpresentatie & signeersessie:
De boekpresentatie wordt ondersteund door een miniconcert met vertrouwde muziek uit de 90’s en nieuwe muziek van haar soloalbum, gevolgd door een aansluitende signeersessie voor het boek en/of album. 

De afgelopen drie jaar heeft Desray, mede bekend van 2 Brothers on the 4th Floor, niet alleen gewerkt aan haar autobiografie ‘Dreams to Survive’ maar ook aan nieuwe muziek, het album ‘Dreams of Magic’.

De presentatie duurt +/- 60 minuten met een daarop aansluitende signeersessie en meet & greet. Totale duur van de presentatie bedraagt 2,5 uur.

Desray: “De keuze voor een boektour is om nog dichter bij de lezers te komen en door het muzikaal te begeleiden, krijgt mijn verhaal nog meer kracht”. ‘Ik beloof je een inspirerend miniconcert met vertrouwde en nieuwe songs over hoop, liefde, vertrouwen en verbinding. Ik zie je dan!

 

Vergelijkbaar programma

Ton Engels

vr. 08.12.23

Ton Engels

Noeit mier werke!

Herenzitting

zo. 10.12.23

Herenzitting

C.V. D'n Dreumel Horst

Tijdreizigers

zo. 17.12.23

Tijdreizigers

Onderweg naar vrede

Kerstconcert

zo. 17.12.23

Kerstconcert

METalleMAN

Nieuwjaarsconcert

zo. 07.01.24

Nieuwjaarsconcert

Koninklijke Harmonie van Horst

Alzheimer Café

ma. 08.01.24

Alzheimer Café

Horst aan de Maas

Luistercursus Klassieke Muziek

10.01.24 t/m 24.04.24

Luistercursus Klassieke Muziek

Gepresenteerd door FilmTheater Horst

The Hillbilly Moonshiners

vr. 15.03.24

The Hillbilly Moonshiners

Play Mumford and Sons

Amuse 2024

do. 04.04.24

Amuse 2024

Rotary Horst aan de Maas

The Wieners

vr. 12.04.24

The Wieners

Play The Everly Brothers – Part II

Toon volledige programma

Maak kennis met de hoêsgenoten

Stichting Sociaal Eetpunt Gooiendaag
Repair Café Horst
Dhr. Kleeven
Gewoon Doen Zorg
Omroep Horst aan de Maas
Stichting Leergeld
VrouwActief Horst
Biodanza
Horster Mannenkoor
Synthese
Filmtheater Horst
Leeskring Horst
KBO Horst: Oog voor Senioren
Stg. Balletschool Horst
Biljartvereniging B.C. ‘t Gasthoês
Eleonora's Yogastudio Horst
Samen in beweging
Vocalgroup Hoor's
Schaakclub Horst
Me On Stage Musicalschool
Bridgeclub Horst
Dorpsraad Horst
Be Fit & More
De Bibliotheek
Schildersclub 't Brouwershuis
Voedselbank Limburg-Noord
Dansgarde D’n Dreumel
Bob Noten Uitvaartbegeleiding
Flink! Jeugdtoneel Horst aan de Maas
Alzheimer Café Horst aan de Maas
Koninklijke Harmonie Horst
Biljart De Wevert
Muzikantine
Biljartvereniging SBH
Hobby-Gilde Horst
Weijs & Hooft Opleidingen

Bekijk overzicht