Informatie

Informatie

Welkom thoês. Op deze pagina vind informatie over onder andere je bezoek aan 't Gasthoês, ons team en technische lijsten van onze theaterzaal. Klik op een van de onderstaande links om op de betreffende pagina uit te komen. 

Ben je op zoek naar informatie over de route naar 't Gasthoês, parkeren en de toegankelijkheid? Klik dan hieronder voor meer informatie.

Je bezoek

Wil je weten wie er bij 't Gasthoês werkzaam is of kennis maken met ons team? Klik dan op de onderstaande link.

Ons team

Wil je meer te weten komen over de historie van 't Gasthoês of over de verschillende hoêsgenoten en mogelijkheden? Klik dan op onderstaande link.

Over 't Gasthoês

Lijkt het je wat om in het 'Thoês in Cultuur' van Horst aan de Maas te werken? Klik dan snel hieronder voor het actuele vacatureaanbod.

Vacatures

Ben je artiest, technicus of evenementenorganisator en wil je meer informatie over de technische faciliteiten van onze theaterzaal? Bekijk dan via de onderstaande link onze technische lijsten.

Techniek en Artiesten

Loop je met wilde culturele plannen of werkt jouw culturele organisatie, club of vereniging aan een innovatief cultureel project? Dan kun je vanaf nu voor aanvragen en voor informatie tot in de puntjes terecht bij de culturele hotpot. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.

Culturele Hotpot