Organiseren & ontmoeten

Organiseren & ontmoeten

Van intieme bijeenkomst tot 
omvangrijk evenement

‘t Gasthoes biedt bezoekers de mogelijkheid om gebruik te maken van 
sfeervolle ruimtes met moderne faciliteiten.

Iedere gelegenheid een unieke ervaring

Wij verlenen je de kennis, techniek en catering om te zorgen dat jouw bijeenkomst succesvol verloopt. De diverse ruimtes van ‘t Gasthoes ademen cultuur en innovatie, maar ook historie. Op die manier zorgen we ervoor dat iedere gelegenheid een unieke ervaring is.

Nieuwsgierig geworden? 
Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Foyer 3

Foyer theaterzaal

Ruimte huren

Ben je op zoek naar een inspirerende ruimte voor je workshop, vergadering of evenement? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. ’t Gasthoes biedt ruimtes met een uniek historisch karakter, gecombineerd met moderne faciliteiten. 

Op dit moment is het nog niet mogelijk om via onze website een ruimte te reserveren. Voor nu kun je het beste even een mail sturen naar: info@gasthoes.nl of klikken op de onderstaande link.

Ruimte reserveren


Evenementen & trouwlocatie

Feestje, bruiloft, congres of ander evenement? ‘T Gasthoes is een locatie met een rijk verleden in een modern jasje. Onze  sfeervolle theaterzaal en foyer zijn ideaal om grotere groepen op te vangen.

Ben je op zoek naar een exceptionele locatie voor jullie huwelijksvoltrekking of partnerschapsregistratie? 't Gasthoês is een officiële trouwlocatie van de Gemeente Horst aan de Maas. Geef elkaar het ja-woord in het culturele hart van Horst. Wij zorgen ervoor dat de mooiste dag van je leven tot in de puntjes geregeld is. Van uitgebreid dineren tot sfeervolle feestzaal; het is allemaal mogelijk!

Ja ik wil!

Theaterzaal licht

Gasthoes buiten

Uitvaart

Het overlijden van een dierbare  is altijd een ingrijpende gebeurtenis. ‘T Gasthoes biedt de mogelijkheid om op een persoonlijke en passende manier afscheid te nemen van je dierbare.  De hiervoor ingerichte ruimtes, waaronder de theaterzaal, kunnen aangepast worden aan de natuur van de uitvaart. Daarnaast kan er ook gebruik worden gemaakt van de intern aanwezige catering mogelijkheden voor bijvoorbeeld koffietafels. 

In 't Gasthoês zijn ook twee 24-uurs rouwkamers aanwezig van Bob Noten Uitvaartbegeleiding. Deze twee kamers (“De Peel” en “Kasteelse Bossen” genaamd) zijn via een eigen achteringang 24-uur toegankelijk voor nabestaanden. Gelegen aan de achterzijde van ’t Gasthoês en discreet bereikbaar via het Kuiperplein. 

Neem contact op

Maak kennis met de hoêsgenoten

Dhr. Kleeven
Weijs & Hooft Opleidingen
De Bibliotheek
Stg. Balletschool Horst
Samen in beweging
Volksdansgroep Hegelsom
Bob Noten Uitvaartbegeleiding
Schaakclub Horst
KBO Horst: Oog voor Senioren
Biljart De Wevert
Filmtheater Horst
Hobby-Gilde Horst
Seniorenorkest Horst aan de Maas
Muzikantine
Dansgarde D’n Dreumel
Senioren Biljart Horst
Synthese
Leeskring Horst
FilmTheater Horst
Schildersclub 't Brouwershuis
Horster Mannenkoor
VrouwActief Horst
Koninklijke Harmonie Horst
STAP
Flink! Jeugdtoneel Horst aan de Maas
Gewoon Doen Zorg
Toneelclub 60+
Repair Café Horst
Welfare
Omroep Horst aan de Maas
Ouderenkoor Levensvreugd
Biljartvereniging B.C. ‘t Gasthoês

Bekijk overzicht