Senioren Biljartvereniging Horst

Senioren Biljartvereniging Horst

Senioren Biljartvereniging Horst (SBH), voorheen biljartvereniging Hegelsom, werd op 1 juli 1980 opgericht. Na vele omzwervingen zijn we in mei  2021 in onze prachtige nieuwe ruimte in het gerenoveerde Gasthoês beland, een locatie waar we bijzonder tevreden mee zijn. We hebben de beschikking over 2 eigen goed onderhouden biljarts.

Op dit moment telt onze club zo’n 40 leden, die dagelijks in de gelegenheid zijn een partijtje te biljarten in competitieverband (op dit moment  met 6 teams in de middaguren), onderling of via deelname aan de clubkampioenschappen waar het gros van de leden aan meedoet. Iedere speler wordt op zijn eigen niveau ingedeeld waardoor iedereen van iedereen kan winnen. Hoofdzaak is en blijft echter dat alle leden zich bij ons thuis voelen in een ongedwongen sfeer.

Ook de partners van onze leden betrekken we graag bij onze activiteiten zoals bij onze jaarlijkse feestavond en bij de nieuwjaarsreceptie, twee hoogtepunten binnen onze vereniging.

De openingstijden zijn op de maandag t/m de vrijdag van 08.30 tot 23.00 uur en op de zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Vinden er activiteiten in het Gasthoês plaats die langer duren, verschuiven daarmee ook de sluitingstijden.

De contributie bedraagt slechts € 6,00 per maand, halfjaarlijks of jaarlijks te voldoen. Onze consumptieprijzen zijn bewust laag gehouden en enkel voor onze jaarlijkse feestavond wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Mocht je interesse hebben om vrijblijvend kennis te maken met onze mooie vereniging, aarzel niet en neem contact op met onze voorzitter Lei van den Bekerom  (tel. 06-51408692) of met onze secretaris Theo Willems (tel. 06-14800975) of loop gewoon een keertje binnen. Eerst na een (wederzijdse) proefperiode beslis je dan of je lid wilt worden.

Graag tot ziens!

Bestuur SBH

IMG-20221113-WA0005.jpg